20.01.2024 г., 21:51 ч.

Балистиката на живота 

  Поезия » Друга
808 0 0

Две черни кухини,

взират се, непознати

в огледалото зори.

Книгата опърпан,

надалеч стой.

Света по празен е от преди!

Оръжието красиво,

загадъчно в дланта ми тежи...

Пистолетът изгърмя...

изстрел тишината разпра...

Куршумът, нетърпелив

разкъса костта,

мозъкът по стената създаде своята "пиета"!

Черната муха,

едничката тя, оцени тоз шедьовър на плътта!

© Васил Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??