12.09.2018 г., 18:40 ч.

Балонена случка 

  Поезия
922 0 2

 

            

Дядо купи на Симон

чисто нов балон.

Син, голям и ненадуван

с Мики Маус изрисуван.

Дядо бузите издува

взе балона да надува.

А след всеки напън мощен

Мони вика: Още, още!

-Да не вземе да се спука?

-Няма страшно! – казва внука.

Щом тез думи дядо чува

още по-силно надува.

Прааас.... и ...свършва разказа ми тука.

Май ... балонът ни се спука.

Другото го премълчавам,

но веднага обещавам:

- Нов балон ще има значи.

Само никой да не плаче.

 

© Събчо Събев Всички права запазени

Произведението е участник в конкурса:

Баба готви най-добре »

8 място

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??