2.01.2009 г., 9:45 ч.

Балонна проза и доза хеликоптер 

  Поезия » Друга
444 0 1
Знам ви всички реплики -
не си губете с нови думи времето.
Всяка от тях е причина,
дори на нови погроми е семето.

Когато всеки се опитва да пише
и отрича всичко нему ненужно,
свободата на робство мирише
и тук лудостта се събужда.

Нямам нужда да ме издигате,
моята цел не е небето отгоре.
Ненужни въпроси повдигате,
а лъжовно ли е - добро е!

Аз не управлявам ви мислите
и да ви ровя в главите не мога.
Съзнанието не би имало истини,
ако е под действието на дрога.

И да, знам, ненужно ви пиша,
защото няма кой да мисли или чете.
Сега моя балон май издиша,
а и хеликоптерът са отправя към мен.

© Христо Андонов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??