16.09.2007 г., 22:56 ч.

Баща ми напусна белия свят!!! 

  Поезия
2613 0 55
Сърцето ми издъхва,
на топка в мене свито,
не знам накъде да тръгна
и как да продължа в нищото.

Световна смърт настана в мене,
а една огромна, кристална сълза,
в душата ми, като нож се забоде,
беше й просто много остър върха.

И вече нямаше думички прости,
даже повод за стон или вик.
Една гръмотевица ме удари в сърцето
и завинаги от мен те отне.

Дали така беше писано,
или от орисници беше орисано.
Тази нощ за час един,
баща ми издъхна, отиде си от този свят ЗАВИНАГИ!!!

Посветено на Петър Йорданов Данков
15.09.2007г.
22:15часа

© ГАЛИНА ДАНКОВА Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??