27.08.2007 г., 10:51 ч.

Бавно вървим към себе си 

  Поезия
636 0 6
 Бавно крачи живота ни,
    ту в тая, ту в друга посока.
    Бавно измисляме начини
    да се срещаме за пред хората.
    Бавно кръстосваме мисли,
    разцъфнали от обич,накичени.
    Бавно отлепваме устни
    от горчиво-сладките истини.
    Бавно вървиме към себе си,
    венчани с блян и въздишки..
    Бавно отмерваме времето.
    Бавно,но докога ли?!

© Дилианна Димитрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??