Aug 27, 2007, 10:51 AM

Бавно вървим към себе си 

  Poetry
651 0 6
 Бавно крачи живота ни,
    ту в тая, ту в друга посока.
    Бавно измисляме начини
    да се срещаме за пред хората.
    Бавно кръстосваме мисли,
    разцъфнали от обич,накичени.
    Бавно отлепваме устни
    от горчиво-сладките истини.
    Бавно вървиме към себе си,
    венчани с блян и въздишки..
    Бавно отмерваме времето.
    Бавно,но докога ли?!

© Дилианна Димитрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??