14.07.2019 г., 10:48 ч.  

Беатрис 

  Поезия » Любовна
666 1 3


Две очи, малки устремени.
Гледат само напред.
Да знам, много са изморени,
но спокойно всичко ще е наред!


Беатрис, чудна моя,
думите тежки ти изрекох.
Заболя те малко зная,
Но един ден прекрасна моя ще ми кажеш: -"Бяха те човешки".

Бети, слънце мое, как изгря!
Усмивката ти лъчезарна!
Косата черна, ти развя !
И сърцето ми облада.


Беатрис, ти си ми любима,
С таз усмивка тъй прекрасна.
Жалко е че скоро ще замина,
И раздялата ни ще е ужасна.

Б.М.С ❤

 

© Никалас Борисов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??