31.05.2008 г., 21:55 ч.

* * * 

  Поезия
456 0 9

Понякога

(само наум)

с теб си говоря.

Никога

(признавам)

не ме оставиха сама.

Любов

Приятелство

Самота

като на рулетка

(печелих и губих)

Съдба.

Страх да заложа

(че какво ли да губя)

Последната надежда.

© Таня Атанасова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??