May 31, 2008, 9:55 PM

* * * 

  Poetry
453 0 9

Понякога

(само наум)

с теб си говоря.

Никога

(признавам)

не ме оставиха сама.

Любов

Приятелство

Самота

като на рулетка

(печелих и губих)

Съдба.

Страх да заложа

(че какво ли да губя)

Последната надежда.

© Таня Атанасова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??