4.04.2020 г., 20:49 ч.

Бегла усмивка, с лунички 

  Поезия » Друга
390 5 11

Чисто небе, планина,смърч, иглика,
скален орел, пепелянка и камък,
стройната вечнозелена борика,
облаци, залез в скалите и пламък.

Кошничка плетена, диви малини,
трънки стипчиви, пламтяща коприва.
Бавна рекичка и бързи години,
тънка офика - израсла накриво.

Град, като град, вени улици криви,
липова песничка, вятър в листата,
малко момиче, тъмнооко, щастливо,
бегла усмивка, с лунички, позната...

© Надежда Ангелова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??