28.02.2009 г., 17:38 ч.

Белези 

  Поезия » Любовна
732 0 2

                       Белези

 

 

 

 

 

Душата ми във белези е цяла

от лъжи, притворство и раздели,

след любовта, когато в огън е горяла,

само спомените-белези са оцелели.

 

 

 

Сърцето ми е цялото във кръпки,

от неочакваните удари разбито,

от лицемерие, предателство, преструвки,

от страха отново да повярва то е свито.

 

 

 

Ти молиш да повярвам в теб отново,

от теб оставените белези да ти простя.

И аз искам да го сторя, но не мога -

макар зараснали, те още ме болят.

© Яна Танева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??