13 септември - денят, в който те срещнах
Болка позната изпитваше ти.
Една целувка, поглед, прегръдка и тя дойде -
Любовта - царицата на разбитите сърца
И болката страшна пак ме обзе...
Река от сълзи и ето - пак едно разбито сърце.
Обичах те нежно с думи дори,
Затова умирам, дъхът ми спира.
И ти ела с 13 бели рози в ръка и червена - това е моята мечта.
© Васич Всички права запазени