Apr 12, 2008, 9:39 AM

Бели рози 

  Poetry » Love
623 0 1

13 септември - денят, в който те срещнах

 

Болка позната изпитваше ти.

Една целувка, поглед, прегръдка и тя дойде -

Любовта - царицата на разбитите сърца

И болката страшна пак ме обзе...

 

Река от сълзи и ето - пак едно разбито сърце.

Обичах те нежно с думи дори,

Затова умирам, дъхът ми спира.

И ти ела с 13 бели рози в ръка и червена  - това е моята мечта.

 

© Васич All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Много хубаво и много тъжно, но нека оставим тези мрачни настроения тук, в стиховете, а в живота да търсим светлината, защото нея я има, стига да гледаме към нея.
Random works
: ??:??