31.08.2007 г., 17:35 ч.

Белите листа 

  Поезия
524 0 1
Твоята душа красива
в думи нежни я възпях,
тъй, както вятъра в полето
бляскави коси е разпилял.

Тъй, както птиците в небето
весело, безгрижно да летим,
и обичта та до залез слънце
в сърцата си да съхраним.

За мен си цветето, което,
неувяхващо във вечността,
над гроба ми венец ще свие
със тъжно белите листа.

Ти беше капката студена,
пропила в черната земя,
а аз съм корен от живота,
обрекъл те на вечна самота.

© Амората Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??