10.06.2007 г., 13:04 ч.

Белите скали 

  Поезия
786 0 8

Тъгувам по морето и вълните,
по роден бряг и белите скали,
за майчината ласка и утеха,
отдавна миналите дни.


Сега аз давам своята утеха
на моята любима дъщеря
и тя обича като мен морето,
и радва се на младостта.


Чрез нея преживявам младостта си
тогава беше трудно - и сега,
но вие, младите, ще поднесете
букет от рози на света.

© Стефка Недева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??