8.07.2020 г., 21:11 ч.

Беше Една Мечта 

  Поезия » Свободен стих
587 0 0

Беше Една Мечта

 

Отвъд вратите на вечността,
в дълбините на същността.
Там където изгрява една мечта,
забулена в отровата на света.

 

Далеч от черните следи,
където никой не е бил преди.
Сега в забравата на вечността,
отиде си безмълвно онази мечта.

 

Нека ноща отнеме чертите,
белег останал дълбоко в гърдите.
Нека затворя си очите,
насред уюта на мъглите.

© Красимир Иванов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??