21.07.2024 г., 7:55 ч.

Беше отдавна 

  Поезия » Любовна
89 1 0

   

   Беше отдавна

 

Беше толкова отдавна,

в миналото те видях

и тогава със сърцето,

че обичам те, разбрах.

 

Беше толкова прекрасен,

като сън от красота,

но сънят не е безкраен,

свършва бързо любовта.

 

Помня в спомена очите,

дълго се оглеждах в тях,

те целуваха мечтите,

от вида им онемях.

 

Времето е безпощадно,

този ден отдалечи,

само вятърът отново

пак сълзите ми изтри.

 

Беше толкова отдавна,

може би е само сън,

мракът бързо избледнява,

вече утро е навън.

        Мария Мустакерска

 

© Maria Mustakerska Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??