6.06.2008 г., 7:39 ч.

Без... 

  Поезия » Философска
622 0 7

Нощта е няма

с многоточия...

И всяка

точка - тръпка

недолюбена

oт бъдеще…

Което няма

сбъдване.

Денят е луд

oт бързане…

И всяка крачка

e препъване

по пътя…

към Голгота -

без възкръсване!

 

© Мая Санд Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??