6 jun 2008, 7:39

Без... 

  Poesía » Filosófica
623 0 7

Нощта е няма

с многоточия...

И всяка

точка - тръпка

недолюбена

oт бъдеще…

Което няма

сбъдване.

Денят е луд

oт бързане…

И всяка крачка

e препъване

по пътя…

към Голгота -

без възкръсване!

 

© Мая Санд Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??