25.03.2015 г., 22:03 ч.

(без)действие 

  Поезия
378 0 0

(Без)действие

 

Мога ли да те погъделичкам?

Харесвам да те гледам...

да настръхваш...

и за мен ти да мислиш,

в мислите си те събличам.

 

Да, започвам да прониквам,

в твоята глава,

затвори очи,

пръстите ми усети

как плъзгат се по твоите бедра.

 

От близостта започна да гориш,

позволи да бъда лед,

за да се поохладиш.

Ще ти шепна нежни думи,

за да махна границите по между ни.

 

Отпусни се в моите ръце,

аз рисувам с тях по теб,

отдай им се...

Виждам потреперваш ти при мисълта,

за любовната игра.

© Радослав Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??