5.05.2009 г., 9:41 ч.

Без и със 

  Поезия » Друга
611 0 15

 

        Без и със

 

 

 

Категорични противоположности в цялото,

но мислим, че имаме просто различна любов.

Пилеем мечтите, копнеем по бялото,

а после ридаем...  над един послеслов.

 

Понякога разнопосочно сливаме страсти

в единопътни плътности слети. Копнеем.

Живеем в едно съпричастие дъговно-съдбовни

спирално-могъщи. Живот затворен в куплети.

 

Ефектно в окото на буря наздравица ни споделя-

годишна над кръглата порция свещи...

Едва ли някога ще признаем поантата своя,

(та нали и над нея се смеем!!!)

и вдигаме поуморените плещи...

© Лина - Светлана Караколева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??