27.05.2014 г., 19:12 ч.

Без име 

  Поезия » Любовна
1182 0 2

 

 

 

 

 

 

 

 

Скулпторът

                       ми викаше "кукло"...

Строителят - "бейби"...

Истинският

                        не ме назовава...

 

 

© Дани Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??