May 27, 2014, 7:12 PM

Без име 

  Poetry » Love
1188 0 2

 

 

 

 

 

 

 

 

Скулпторът

                       ми викаше "кукло"...

Строителят - "бейби"...

Истинският

                        не ме назовава...

 

 

© Дани All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??