15.06.2008 г., 13:19 ч.

Без излишни слова 

  Поезия
507 0 12

Без излишни слова

Нежно изпя ни нощта,

вятърът, бе пианиста.

С колко чувство ни сгря,

звезда в небето - златиста.

Чуден и светъл света,

луна олтарно гореше,

престъпили оттатък прага,

забравихме своята тленност.

Без излишни слова,

с грейнали ярко зеници,

преродени от много любов,

целунахме утро, пълно с надежди.

© Здравка Бонева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??