29.10.2011 г., 10:02 ч.

***(без (л)ятото) 

  Поезия
1620 0 31

 



оголени сред клоните фенерите

мъждеят

на тръгване Нощта отмъква 

оскъдната им здрачна светлина

 

 

от (л)ятото забравен лист въздъхва сънно

самотно потреперва 

и бавно се отронва

в приутринната тленна тишина

 


 


 


 


 

05.45 h.





© Дора Павлова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??