Oct 29, 2011, 10:02 AM

***(без (л)ятото) 

  Poetry
1634 0 31

 



оголени сред клоните фенерите

мъждеят

на тръгване Нощта отмъква 

оскъдната им здрачна светлина

 

 

от (л)ятото забравен лист въздъхва сънно

самотно потреперва 

и бавно се отронва

в приутринната тленна тишина

 


 


 


 


 

05.45 h.





© Дора Павлова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??