4.08.2011 г., 14:53 ч.

Без молитви! 

  Поезия » Философска
1045 0 15

*****


Не бива да хленчим на Господ за... услугите,

ако той наистина съществува,

то Той е в нещата, които правим за другите...


*****

© Валентин Желязков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??