Aug 4, 2011, 2:53 PM

Без молитви! 

  Poetry » Phylosophy
1050 0 15

*****


Не бива да хленчим на Господ за... услугите,

ако той наистина съществува,

то Той е в нещата, които правим за другите...


*****

© Валентин Желязков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??