9.04.2009 г., 1:51 ч.

Без обич 

  Поезия » Друга
493 0 1

                      Без обич

 

                              Смеха на Зимата чувам през комина.
                              Виждам в ледения страх на огледалото
                              пътеките прашни от моето минало,
                              скрити в ръцете ми ята от тайни.

                              Смъртно уморена съм от необичане,
                              но Звезден покой къде да намеря?
                              Не искам все още да се себеотричам.
                              Сили със Силата още искам да меря.

                              Знам, че съм бедствие и епидемия;

                              бялата роза сред млади кокичета;
                              черната дупка на снежна Вселена,

                              малка Орисница... без обич орисана...

© Димена Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Ето, продължава да не ме обича никой !Така е, никой не може да промени Орисията !Все пак радвам се, че четете стихотворението ми !
Предложения
: ??:??