Без огледало
Остави ли в мен отпечатък?
Виж ме каква съм - същата.
По бръчките - без придатък.
Косата ми - черна, гъста.
Очите ми, кадифени,
не излъчват искри.
И от слънцето, отразен,
в тях, лъч не искри.
А една мисъл ме навежда,
че съм променена изцяло.
Кажи, така ли изглеждам,
че в момента съм без огледало?
© Мари Елен- Даниела Стамова Всички права запазени