Mar 10, 2016, 2:56 PM

Без огледало 

  Poetry » Love
231 0 4

Без огледало

 

Остави ли в мен отпечатък?

Виж ме каква съм - същата.

По бръчките - без придатък.

Косата ми - черна, гъста.

 

Очите ми, кадифени,

не излъчват искри.

И от слънцето, отразен,

в тях, лъч не искри.

 

А една мисъл ме навежда,

че съм променена изцяло.

Кажи, така ли изглеждам,

че в момента съм без огледало?

© Мари Елен- Даниела Стамова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??