Надявяш се да имаш любовта ми
и мислиш си, че евтина е тя.
Една нощ заедно - готово
и мислиш си, че вече имаш я.
Не знаеш, че с пари не се купува,
не знаеш, че не искам да я имаш.
Или просто мислиш, че щом си богат,
можеш ти всичко да владееш!
Какво? Вселената ли искаш да владееш
или просто милионите страни?
На земята слез и виж се -
ти без мен не струваш пет пари!
© Радина Стоянова Всички права запазени