6.05.2008 г., 0:30 ч.

Без пороци 

  Поезия
412 0 0

Гледаш ме, че не пуша,

мислиш ме за глупак,

но това ме кара

да се чувствам по-богат,

аз съм човек без пороци,

давам на всичките уроци

как да постъпват в тежка ситуация.

 

 

Всички можем да спрем.

Всички можем да кажем край

при силна воля и голям кураж.

Да останем ний без пороци завинаги.

 

Спомням си, че бях един от тях

и приличах на пълен глупак.

С цигарата в устата и

водката в ръката

се мислех аз за големия газар.

  Сега  гледаш ме, че не пуша,

мислиш ме за глупак,

но това ме кара

да се чувствам по-богат.

 

Всички можем да спрем.

Всички можем да кажем край

при силна воля и голям кураж.

Да останем ний без пороци завинаги.

© Ангел Тодоров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??