Гледаш ме, че не пуша,
мислиш ме за глупак,
но това ме кара
да се чувствам по-богат,
аз съм човек без пороци,
давам на всичките уроци
как да постъпват в тежка ситуация.
Всички можем да спрем.
Всички можем да кажем край
при силна воля и голям кураж.
Да останем ний без пороци завинаги.
Спомням си, че бях един от тях
и приличах на пълен глупак.
С цигарата в устата и
водката в ръката
се мислех аз за големия газар.
Сега гледаш ме, че не пуша,
мислиш ме за глупак,
но това ме кара
да се чувствам по-богат.
Всички можем да спрем.
Всички можем да кажем край
при силна воля и голям кураж.
Да останем ний без пороци завинаги.
© Ангел Тодоров All rights reserved.