22.08.2019 г., 18:18 ч.

Без прошка 

  Поезия
513 0 1

След залеза умират всички думи.
След залеза е мрак и тишина.
Черна бездна падна помежду ни.
И няма вече път или следа.

 

За прошка съм отдавна закъсняла.
Сподавен стон пронизва вечерта.
Едно сърце обичащо остава
да чака чудо в падаща звезда.

 

Ще бъда тук, сред нищото след тебе.
А ти ще бъдеш само спомен мил.
Обичам те! Дявол да го вземе!
Дано след края на света си ми простил!

© Някоя Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??