Aug 22, 2019, 6:18 PM

Без прошка 

  Poetry
514 0 1

След залеза умират всички думи.
След залеза е мрак и тишина.
Черна бездна падна помежду ни.
И няма вече път или следа.

 

За прошка съм отдавна закъсняла.
Сподавен стон пронизва вечерта.
Едно сърце обичащо остава
да чака чудо в падаща звезда.

 

Ще бъда тук, сред нищото след тебе.
А ти ще бъдеш само спомен мил.
Обичам те! Дявол да го вземе!
Дано след края на света си ми простил!

© Някоя All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??