23.07.2023 г., 17:48 ч.

Без път 

  Поезия » Друга
159 0 0

Без път ли остана или без надежда,
в посока незнайна днес ли вървиш?
Щастие няма или си отхвърлен,
а може би също тъжиш?

 

Посоката там е - пред тебе открита,
потърси я, не спирай да гледаш сега
знам че е трудно, униние пречи,
но можеш да се справиш с това.

 

Бори се - не спирай да пробваш,
нека съвестта ти е твой консултант
нещата ще тръгнат лека-полека
а светът ще изгрее в светлината огрян.

© Катерина Лулф Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??