23.01.2024 г., 4:55 ч.

Без сбогом 

  Поезия » Любовна
186 4 13

И някой ден, ако сгреша неволно, 

не ме замеряй с грубост и обиди, 

не ме наричай луда и фриволна, 

не ме гони. Сама ще си отида. 

 

Животът с тебе вече не е сладък, 

любимото лице изглежда чуждо,

а аз съм само мъничък придатък, 

от който се оказва нямаш нужда. 

 

Очите ти са толкова студени, 

когато ми говориш напоследък

и тялото ми от тревога стене, 

а кожата ми е прозрачно бледа. 

 

Какво кроиш не искам и да зная, 

да ти повярвам пак, едва ли мога. 

На тази връзка предвидим е краят, 

но ти не заслужаваш даже "сбогом ".

© Nina Sarieva Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??