25.05.2004 г., 15:57 ч.

Без Теб 

  Поезия
1907 0 3
И всяка вечер идваш във сънят ми ,
така усмихвам се нежно през ноща .
Сякаш твоя поглед ме преследва
през онази бездна - САМОТА .

И всеки ден те споменавам
повтарям твойто име наизуст
и твоят блясък заслепява
но макар и "сляпа" - искам теб.

И всяка сутрин се събуждам
търся твоят глас във тишината
дори и изгревът е мрачен мили
без теб целият свят замрява .

© Калина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??