15.02.2007 г., 2:13 ч.

Без теб... 

  Поезия
807 0 17
Без теб изгубват звуци всички песни.
Без теб ръцете ми отпуснати умират,
разбираш ли, пустиня - пясък,
и думите ми, нямат сила...
А аз се върнах, птица без небе,
от теб да взема обич, сила и нозе.
Не зная. Ти ще можеш ли да приютиш
в несвяст изгубените ми криле.
Нали ти дадох гласът на струните.
Във тебе е убежището на сърцето,
споделих с теб полета на мислите,
и все на теб... на дните всички кълнове.
Сега без теб на ръцете ми силата,
и полета птичи в очите  умира.
Без теб, любов, душата губи сила,
като пречупено крило загива.

© Евгения Тодорова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??