9.08.2012 г., 15:36 ч.

Без теб 

  Поезия » Любовна
623 0 0

Първи куплет
Стоя в тъмната стая, скрит от лъжливия свят, гледайки твоята снимка.
Опитвайки се да не плача за теб, но е напълно безсмислено.
Спомням си как бяхме заедно и как бавно се изплъзваше от мен.
Защо си тръгна? Какво направих?
Дали не ти показах, че ти си всичко за мен?

Припев
Сега си в миналото и пропуснах дадения ми шанс.
Но обещавам, че в следващия ми живот аз ще бъда твоето момче.
Защото животът ми тук е празен без теб.
И вече започва да губи смисъла си.
Без теб, без теб,
Без... теб.

Втори куплет
Спомням си как с часове си говорехме и смеехме, но в един момент ти изчезна.
Защо ме излъга? Защо го прикри от мен?
Мислех си, че това е за добро и просто е трябвало така да стане.
Но вече не виждам нищо добро в това.
Сега е той с теб, а аз
съм като една голяма празна стая и спомените в нея.

Припев
Ти беше моя, аз бях твой.
Но някъде във времето аз за теб станах никой.
Виждах  твоето лице как бавно си тръгваше от мен.
И нищо не можех да направя, защото аз вече не бях твоето момче.
Сега си в миналото и пропуснах дадения ми шанс.
Но обещавам, че в следващия ми живот аз ще бъда твоето момче.
Защото животът ми тук е празен без теб.
И вече започва да губи смисъла си.

Трети куплет
Получих света, когато те погледнах в очи ти.
Но никога не съм мислел, че те ще го и разрушат.
Боже, защо ме накара да я срещна,
щом след това трябваше да я изгубя?

Преди припева
Надявам се сега той да те прави по-щастлива.
Явно трябваше да ти докажа моята любов.
Иска ми си отново да си тук до мен.
Да запълниш тази празнина в душата ми, но теб вече те няма...

Припев
Сега си в миналото и пропуснах дадения ми шанс.
Но обещавам, че в следващия ми живот аз ще бъда твоето момче.
Защото животът ми тук е празен без теб.
И вече започва да губи смисъла си.
Ние бяхме създадени един за друг,
но явно не ни е писано да бъдем заедно.
Аз те изгубих... вече те изгубих.

© Павлин Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??