22.05.2013 г., 9:37 ч.

Без теб 

  Поезия
669 1 6

                      Без теб

 

Животът ми без теб е миг мълчание -

надгробна плоча, мъртва тишина.

Без теб животът е изгнание,

без изгрев, слънце, въздух и вода.

 

Животът ми без теб е гола скитница,

облечена във фалш и суета.

Без теб животът е орисница,

без блянове, фантазии - мечта.

 

Животът ми без теб е стрък безверие,

посято в пустота на кръстопът.

Безизходно, безмълвно лицемерие,

в което всички ти обръщат гръб.

 

А с теб животът ми бе щастие...

усмивка, полет в пурпурно небе.

Частица волност и дихание...

магия, чудо, лудост...

и какво ли още не.

© Камелия Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??