24.07.2008 г., 6:21 ч.

Без теб 

  Поезия » Любовна
643 0 10
Без теб сив бе моят свят,
без теб нямаше денят ми цвят,
без теб звездите никога не изгряха,
без теб сълзи вместо дъжд валяха.

Без теб изживявах своята младост,
облечена в бледост и тъга,
искам с теб до дълбока старост,
да преживея всичко изпуснато до сега.

Без теб, без теб аз бях сиротна,
но ето, намерих те и с мен си ти сега,
нека във вълните на любовта да се впуснем,
хванати ръка за ръка.

© Христина Филипова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??