18.03.2006 г., 13:32 ч.

Без теб 

  Поезия
700 0 1

Всяка секунда без теб,
ме кара да се чувствам самотна.
Всяка минута без теб
e болка в сърцето страхотна.



Копнея да те видя,
но тъжна остава душата сиротна.
Копнея да те видя,
но сълза се стича по бузата мокра.


Остави ме сама,
но защо,продължавам да се питам.
Остави ме сама,
но името твое не спирам да изричам.


Обичам те,
това е моята съдба!
Обичам те,
обречена на вечна самота!

© Хелеона Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??