15.04.2007 г., 21:39 ч.

Без теб 

  Поезия
1516 0 4

Без теб


Скръб безкрайно черна, като смъртта,

обзе съзнанието ми и в сълзи от кръв

душата ми удави.

И сърцето ми, едвам туптящо,

колкото да съм жив остави.

Мъгла от болка в черно було очите ми закри

и сълзи от мъка - локва в краката ми направи.

Езикът ми изсъхнал, безполезен във устата

и не мога болката си да изкажа.

На колене, ръце в молитва аз заключвам и очи без взор

нагоре вдигам, че без теб дали ще мога да живея аз?

Едва ли!

До тебе думите ми ще достигнат,

но не така,

но не такива.

© Тръмс Гърков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??