17.04.2021 г., 8:06 ч.

Без теб е празен моят лист... 

  Поезия » Любовна
729 3 6

Без теб е празен моят лист,

перото ми без знак мълчи.

 

Щом липсва ми духът ти чист,

без теб е празен моят лист.

 

Светът е чуден и лъчист -

о, само с твоите очи!

 

Без теб е празен моят лист,

перото ми без знак мълчи.

 

Не виждам вдъхновена вис,

без теб е празен моят лист.

 

Душата ми е тих артист,

във взора ми тъга личи.

 

Без теб е празен моят лист,

перото ми без знак мълчи.

© Асенчо Грудев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??