8.11.2016 г., 22:59 ч.

Без теб ли?! 

  Поезия » Любовна, Бели стихове
754 1 0

Морето докосва съня ти.
И бриз ще погали ръцете,
които се търсят във мрака.
Очите са нежно кълбо,
разтворили в мене сълза...
Сънуваш. А тъй ти се иска
във мен да се сгушиш. 
Навярно... 
И тихо да шепне
гласа ти: Без теб ли?!
Аз тъй те обичам!

 

© Нели Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??