Nov 8, 2016, 10:59 PM

Без теб ли?! 

  Poetry » Love, White poetry
760 1 0

Морето докосва съня ти.
И бриз ще погали ръцете,
които се търсят във мрака.
Очите са нежно кълбо,
разтворили в мене сълза...
Сънуваш. А тъй ти се иска
във мен да се сгушиш. 
Навярно... 
И тихо да шепне
гласа ти: Без теб ли?!
Аз тъй те обичам!

 

© Нели All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??