18.11.2020 г., 20:41 ч.

Без теб не мога 

  Поезия » Любовна, Еротична, Свободен стих, Друга
522 1 0

Самотна е душата и стене от тъга, 

без теб не мога и плача безутешно. 

През деня капят кървави сълзи, 

през нощта усещам бездънна празнота. 

Не ме докосваш и от студ замръзвам.

Душата в твоята се влюби с плам 

и с наивността на първата любов.

На километри сме един от друг, 

но любовта ни все по—силна става 

и страстта неудържимо ни изгаря.

Отново ще усещам ръцете и устните ти, 

с които пламъци в мен ще разгаряш 

и единствено ти ще съумееш да потушиш.

Ела, любими, нека двама да изгорим 

в огъня на нашата страстна любов!

 

 

 

17.11.2020 г./ 17:44 ч.

Гр. Хасково

© Мечтателка Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??