13.04.2018 г., 1:05 ч.  

Без тебе, и единствено за тебе 

  Поезия » Любовна
2786 35 29

Морето е с отворени очи.
И гали тихо нежният му гребен,
и учи песента да не горчи
без тебе, и единствено за тебе. 
Затрита в лабиринти е страстта,
изчезнала зад слънчевия хребет,
до пясъчни криле и свобода
без тебе, и единствено без тебе.
Камбаната на нашите мечти
с танцуващ вятър вие стон пореден.
Ранено слънце ми рисува грим
без тебе, и единствено за тебе.
Пред двете ми протегнати ръце
и фарът като мравчица е дребен,
и празно е широкото небе
без тебе, и единствено без тебе.

© Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??